BOSTON BURGER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 833 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boston Burger. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 22:06 delivery late again, food cold
7 mei 2024 om 22:22 Je betaalt veel voor troep kwaliteit!
3 mei 2024 om 10:53 The Cola Zero’s we ordered were missing. The burgers were quite soggy.
28 apr 2024 om 13:18 Had meer verwacht van de double burger.
10 apr 2024 om 15:29 Lief personeel. Neemt voedselallergieen serieus en doet moeite voor je. + Lekker eten
9 apr 2024 om 23:53 Zonde van mn geld en tijd. 1 uur en 20 min gewacht op 1 sloppy burger met kleine portie frietjes. Not worth it. Aardige bezorger maar aan de telefoon met de zaak kortaf. Eerste en laatste keer.
3 apr 2024 om 22:24 Er zat een beestje in mijn burger, waarschijnlijk van het niet wassen van sla…. Ook bestelling verkeerd. Bezorger was aardig, maar veel later dan dat ze zeiden. Nooit meer hier bestellen!
19 mrt 2024 om 4:59 Eten was heerlijk, bezorging was optijd.
15 mrt 2024 om 9:18 They delivered the order earlier, but the app never showed it. So I was still waiting an hour later. Turns out they delivered it on the front desk on my hostel but that doesn't work if they don't let me know! Sauce on hamburguer was off, couldn't eat
13 mrt 2024 om 3:21 Eten was lekker. En snel bezorgd.
8 mrt 2024 om 20:57 Alles koud. Bezorging te laat