BOSTON BURGER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 757 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boston Burger. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2023 om 18:14 Was heerlijk
28 sep 2023 om 8:28 It's really good. I have tried their burgers and the onion rings 3 times now. I can't stop ordering
19 sep 2023 om 21:53 De burger smaakte flauw (ongekruid). Burger zou Cheddar moeten hebben maar bij beide burgers geen kaas! Bij een burger zat er toch tomaat op ondanks het verzoek geen tomaat.. Zou er binnen 45min zijn, maar was er na ruim n uur. Vond het niet waard!
8 sep 2023 om 21:35 Burger was zeker lekker, alleen waren z’n m’n extra bacon vergeten, frietjes waren wel top! Bezorgtijd was erg lang, maar wel een hele aardige bezorger!
7 sep 2023 om 21:33 Heerlijke burgers met idem heerlijke friet.Ook nog prima op temperatuur. Bezorging prima in orde; vriendelijke bezorger! Prima op tijd bezorgd. Hier gaan we zeker nog een keer bestellen! Top!
25 aug 2023 om 7:21 Het is dat ik stoned was, anders had ik alles weggegooid
23 aug 2023 om 9:12 Veels te late levering
22 aug 2023 om 22:25 Snelle service en heerlijk eten .
29 jul 2023 om 5:18 So cruncy and delicious chicken Thanks
25 jul 2023 om 10:33 Indrukwekkend snel geleverd en ja die Smokey Beef Burger en Crispy Chicken Honey Mustard Burger zijn echt hemels man.
21 jul 2023 om 13:34 Very tasty, but quite salty and a request came spicy, and we had not asked for it like that.
9 jul 2023 om 8:50 Eerste twee bestellingen hier waren uitstekend, heerlijk eten en snel geleverd. De laatste twee vielen tegen en vooral de bezorgtijd van ruim 60+ minuten... Zonde want het kan blijkbaar ook anders.